Vi är rädda om dig!

 Vi är ett litet bageri där mjöl, mjölk, nötter, choklad och ägg finns i våra lokaler och hanteras dagligen. Vi kan därför inte garantera att våra allergivänliga produkter är helt fria från spår av ovan nämnda, men vi arbetar ständigt mot att kunna erbjuda ännu “allergi-säkra” bakverk.

Hjälp oss att ge dig en allergi-säker smakupplevelse

Berätta gärna för oss om dina besvär, allergier eller överkänsligheter. Vi vill ge dig en allergi-säker smakupplevelse!

Varning för nötter

  • Mazariner (katalan, kongress)
  • Biskvi (halvmåne & resterande)
  • Flarn (mandel)
  • Nougatrutor (nougat)
  • Wienerbröd (ej i åttan)
  • Bullar (ej vaniljläng el. kanel)
  • Prinsesstårta, Margareta
  • Fragilité, Budapest
  • Brownie
  • Cubabakelse
  • Toscaruta (både i smet och mandel)
  • Schwarzwaldtårta

Mjölkfritt

  • Mazarin (bär, blåbärstosca)
  • Katalan
  • Hallonsnurra
  • Kongress
  • Chokladboll
  • Sandform
  • Parisevåffla
  • Biskvi
  • Halvmåne
  • Flarn
  • Kanelbullar
  • Kanel + pistagelängd
  • Dammsugare
  • Sommartårta

Glutenfritt

  • Biskvi
  • Halvmåne
  • Budapest (stubbe)
  • Fragilité
  • Cheesecakemuffin
  • Fransk biskvitårta
  • Chokladboll

 Äggfritt

  • Chokladboll Napoleon
  • Nougatruta
  • Flarn
  • Våfflor
  • Hallongrottor
  • Krämbullar

Veganskt

  • Chokladboll
  • Parisevåffla

Sockerfritt

För sockerfritt – hör av dig så bakar vi något gott utan socker.