Mån-Tor: 07-21 Fre: 07-18 Lör: 09-18 Sön: 10-18

Beställningsvillkor

Beställningsvillkor

Priser på hemsidan & utkörningsavgift

Alla priser avser Take-awaypriser om 12% moms. Kostnader för utkörning/bud/taxi tillkommer. Utkörning till företag debiteras 150 kr (0.8 km från butiken).

Egen text på tårta: +35 kr (Prinsesstårta), +45 kr med mandelmassaremsa. Tänk på att anpassa texten efter tårtans storlek.

 

Beställning av tårtor

Tänk på att alltid vara ute i god tid vid beställning av större tårtor. Ibland kan vissa varor vara tillfälligt slut. Beställ gärna en vecka innan leveransdag om möjligt. Senaste beställning är 24 timmar innan leverans.

 

Expressleverans av smörgåstårtor

Beroende på om vi har tid och produkter finns i lager kan vi leverera smörgåstårtor samma dag. Vi ber dig i så fall att ringa oss eller besöka oss i butik gällande detta.

 

Avbeställning och begränsad ångerrätt

Du måste avboka din beställning senast 24 h innan leverans. Hör du av dig efter räknas varan som påbörjad leverans och du måste betala hela beloppet.

 

Personuppgiftslagen (PUL)

För att beställa i vår webbshop samtycker du till att vi lagrar uppgifter om dig. Vi följer PULs riktlinjer och du kan när som helst begära ut vilka uppgifter som finns lagrade. Vi delar aldrig sparade personuppgifter med en tredje part.